mästerkockeN
Idag bakade jag havrebollar. De blev sjukt goda!!! Smakar ungefär som delicatos havrebollar fast snäppet godare såklart.

Här är receptet:
250 g rumsvarmt smör
2 1/2 dl socker
7 1/2 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
1 msk kakao
1/2 dl kokt kaffe
1.
Börja med att vispa ihop socker och margarin. Det ska bli
poröst. Sockret ska vara så söndervispat så att det inte knastrar så mycket. Det kan ta ca 5-6 minuter.
Använd elvisp på högsta hastighet!
2.
Häll ner havregryn, vaniljsocker, kakao och kaffet och vispa ytterligare 5-6 minuter. Använd vanlig visp.
Forma smeten till rätt så stora fyrkanter och vänd dem i kokos. Ställ in dem i frysen ett tag så att de får stelna lite.
2 1/2 dl socker
7 1/2 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
1 msk kakao
1/2 dl kokt kaffe
1.
Börja med att vispa ihop socker och margarin. Det ska bli
poröst. Sockret ska vara så söndervispat så att det inte knastrar så mycket. Det kan ta ca 5-6 minuter.
Använd elvisp på högsta hastighet!
2.
Häll ner havregryn, vaniljsocker, kakao och kaffet och vispa ytterligare 5-6 minuter. Använd vanlig visp.
Forma smeten till rätt så stora fyrkanter och vänd dem i kokos. Ställ in dem i frysen ett tag så att de får stelna lite.

mums!!
Trackback